Despre noi

De ce noi?

Pentru ca Pas cu Pas dialogam cu pacientii nostrii, venim in intampinarea nevoilor lor, punem la dispozitia lor aparatura de ultima generatie iar medicii si personalul va insotesc in identificarea, integrarea si gasirea de solutii pentru fiecare intrebare si / sau problema medicala aparuta chiar si despre noi.

Asistenta medicala este asigurata de un personal specializat, format dintr-o echipa medicala care satisface cele mai exigente si complexe solicitari in domeniul medical, dar si prin utilizarea unei aparaturi medicale de ultima generatie, prin care se realizeaza o evaluare corecta a starii de sanatate a pacientilor si obtinerea unui diagnostic rapid si precis.

Cui ne adresam?

Ne adresam atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor, iar serviciile medicale sunt adaptate permanent nevoilor clientiilor nostri. Construim pachete personalizate, analizam impreuna oportunitati de imbunatatire si implementam cele mai potrivite solutii.

Cine suntem noi?

AVA Clinique pune la dispozitia pacientilor o clinica medicala complet dotata cu aparatura specifica ultramoderna, unde acestia vor avea parte de servicii de cea mai buna calitate constand atat in diagnosticare, investigatii, tratamente si lucrari protetice, implanturi dentare si alte proceduri stomatologice si de specialitate.